Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anadrom


De som hungrar
är berättigade livet
ingen varelse
föraktar döden
så som Salmonidae
på anadrom vandring
människan måste hoppa högt
hon får inte stå i gränslandet






















Fri vers (Modernistisk dikt) av J. Herward
Läst 481 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-19 10:47



Bookmark and Share


  Engel
Gnistrande verklighetsbeskrivning!
Och sorglig. Alla som hungrar kan inte hoppa högt.
2014-10-11

    nånja
så som laxar på anadrom vandring.. liknelse som triggar fantasin :)
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward