Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här återanvänder jag de sorgsna bleka knapparna som i olika sammanhang dykt upp i mina texter.


Boupptäckning

Så sorgsna de såg ut
De bleka knapparna

Farfars mullrande skratt
Ylletyget som löpte längs ryggen
Gav deras spräckliga uppsyn

Så sorgsna de såg ut
De bleka knapparna
När sista lasset gick




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-19 12:32



Bookmark and Share


  Annika Persson
Men sedan skrattade de
då de åtminstone hade alla knappar isydda i sina kläder.

Saker är saker och liv är liv, sa farfar,
men då visade han en mycket allvarlig min.




2014-09-20

  Lena Själsöga Keijser
just så
är
den upplevelsen
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP