Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbe Gubbe Grå


gubbe gubbe grå
alla dina dagar äro lika

ensamma och ordlösa
klockan tickar obönhörligen på

ser du henne i dina drömmar
så levande och sann

när du vaknar är allt borta
som om livet själv försvann




Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-19 13:22



Bookmark and Share


    Processor
Såg en revisor i mitt inre. Stackare.
2014-09-19

  Maria Sundelin VIP
Känner uppgivenhet i denna
2014-09-19

  blekhet VIP
Ser någon sitta och äta ensam i ett gammalt sterilt kök. Långsamt tuggande med en blick som betraktar gatan nedanför. Snyggt!
2014-09-19

    Just Human
de är väl jag som är gubbe grå då XD
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth