Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlövsdöda gator

Den skrumpna cigarettfimpen
I gatubrunnens farvatten
En förlorad kyss
På höstlövsdöda gator

Jag saknar dig

Om än ditt samvetslösa leverne
Gjorde min torftighet till åtlöje
Var du alltid en superhjälte
Som slog allt underifrån

Jag saknar dig

Här virvlar bara minnen
Längs karga gråa streck
Och stannar till vid hörnen
På höstlövsdöda gator







Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-19 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jäklar vad bra!
2014-10-07

  Annika Persson
Det är något som säger mig,
att du inte visar att du saknar mig.
Hur ska jag kunna tro dig, virvelsjäl?
Det är inte konstigt, att jag blir aska
av glöden på din cigarett, du askar mig, och Liv är karg som ett öde fält.
Om du ser enbärsbusken med enbären? Det är så jag är och inte på nå't annat sätt och jag kvävs av den ensamma röken från en mila jag knappt ens minns utan där jag vandrar under jord för att försöka få höra dina vackra sånger, när jag vill se dig i egen hög person...

2014-09-20

    ej medlem längre
Fint skrivet, med en titel som väcker nyfikenhet.
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP