Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(lycklig)

tunt som
lövet
i oktober, november sådär
skör och
kan när som helst
smulas sönder i
din hand
låt det vila i din
handflata och
låt det inte blåsa
bort men
håll inte i för hårt

gå livets balansgång




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-19 19:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart fin text om livets sårbarhet i samklang med höstens spröda löv-
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös