Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken

Läs mig som en öppen bok.
Döm mig inte på mitt omslag som blivit kantstött och tappat färg med åldern.

Öppna mig, läs den spännande början.
Fortsätt du kommer uppleva många känslor.

Glädje
Sorg
Frustration
Och även förvirring

Mitt liv är
En roman
En thriller
En bok i skräck
Men även en äkta biografi.

Håll mig varligt och bokens alla sidor kommer hålla ihop till slutet.




Fri vers av Kulkub
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-19 22:49



Bookmark and Share


  Connie
Den här är bara så bra! Jag dömer aldrig ett omslag efter dess bok. Böckerna är mina bästa vänner, även om de vänder ryggen till. En bokälskare som jag går aldrig till sängs ensam.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub