Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska under stjärnorna

Jag ser stjärnor när vi älskar
Och ikväll älskar vi under stjärnorna

Stjärnklart och kyligt
Men kylan biter inte
På våra heta kroppar

Kärlek, passion och åtrå
Under ett stjärnbestrött himlavalv

Våra kroppar stöter ihop
Explosionsartad vällust
En hetta och passion
Så stark
Driver bort all kyla

I denna stund
Existerar bara vi
Stjärnorna beskådar våran kärlek

Inatt älskar vi under stjärnorna




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-19 23:22



Bookmark and Share


  Julio VIP
Väldigt fin och passionerad text.
2022-10-13

  genni VIP
Fint om kärleken.
2014-09-20

  ULJO
Kärlek under stjärnorna, kan det bli bättre än så? Fint skrivet om hetta och passion.
2014-09-20

    ej medlem längre
En helt underbar nära och skön text. Två heta kroppar mot den kyliga natten. Perfekt njutning.
2014-09-19

  Valter Örn VIP
Bra skrivet och bra effekt när du binder ihop inledningen med slutet:
I natt älskar vi under stjärnorna.
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP