Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resande fot

I hela mitt liv har jag skyllt på andra
för att jag tvingats leva i en resväska.

Nu inser jag att det kanske var jag
som alltid längtat till något nytt
och aldrig riktigt hittat hem.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-20 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed