Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våra övergångar.


Tankar om hösten.

Löven svälter
Livets gröna övergår
i de hjärtslitande vackra dödsfärgerna.

Klär de sig så vackert
inför den kommande balen
då allt och alla dansar in i mörkret?

De har hängt sina gröna dräkter
på ett hemligt ställe
för att tagas fram nästa vår.

Då det bjuds till en ny annorlunda bal.


ue




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2014-09-20 21:41

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  axveronika
Det var orginellt om hösten, vilken kul och ny bild!
2014-10-24

  Fredrik Gaefke
Den får du vara nöjd över. Bravo!!!
2014-10-24

  Fredrik Gaefke
Den får du vara nöjd över. Bravo!!!
2014-10-24

  Fredrik Gaefke
Den får du vara nöjd över. Bravo!!!
2014-10-24

    ej medlem längre
omvandlingen, livets under och mystik. gillar kläder-liknelserna. och att det är något fint de klär sig för. hoppfullt.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram