Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen en gång till

Höstbleka strålar över stan idag
På gatorna leker skuggor med sol
och värmen hänger fortfarande kvar
Jag var ute i gryningen
med dimmorna
på Backaplan
där förfallet, det trötta
börjar huka och darra
Sunkiga haket öga mot öga
med skinande glas och ny betong
Mjukisbyxor och leggings
möter kostym och pennkjol
En ny uniform

Porrbion sover med kosttillskott
Skylten står vakt utanför
Jag svänger förbi
Ska någon annanstans jag
Fina huset har hög inramad port
En sömnlös joggare tittar ut
Vad springer han efter idag?
Är han som jag?
Jag börjar om igen
Efter flera förra om igen
Nu igen en gång till
Jag börjar bli expert på det här
Solen säger det blir bra
Solen lyser på mig idag




Fri vers av Louise Sparring
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-21 03:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnlig och doftrik, en text för alla sinnen. Beautiful!
2014-10-07

    prima donna
Härlig text!
2014-09-27

  Åsa Njunjes
Fint & hoppfullt landar den trots alla frågor som löper igenom.
2014-09-27

    nånja
Gillar hur du blir en naturlig del av omgivningarna :)
2014-09-27

  Lars Hedlin
En bra text med vardags funderingar och med känsla
2014-09-21

    ej medlem längre
Så fint, så fint.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring