Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan i en tavla...


Ljungby

Snart är den här... 

Vintern med trädskeletten 

som sträcker sig mot skyn...

Blekblå himmel, frostnupen mark... 

 

Stilla och mörk flyter Lagan 

förbi de ljusgula byggnader 

vilka speglar sin prakt i ån...

 

Stilla den sovande staden, 

staden som aldrig tycks vakna... 

Fångad i olja av konstnärens pensel...

Evigt stilla flyter den förbi... 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-21 23:41



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Tavlor kan säga mer än ord. :) !!!
2014-11-04

  Ingrid Trolle
Vacker beskrivning
av en vacker tavla
2014-10-01

  Lars Hedlin
Mycket fint beskrivit!
2014-09-22

    ej medlem längre
Vackert beskrivet.
2014-09-22

  Tobias Haglund
Vackert målat med ord.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann