Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund i ett ögonblick




jag vaknar
hör någon nynna en stillsam melodi
från lägenheten intill


söndagsmorgon
och irritationen ifrån igår som bortblåst
efter mjuka kyssar som plåster på såren


han sträcker ut sina armar
runt omkring mig och
lindar in mig i värme
vi sjunker längre in imellan dunen


hud mot hud
hans fingertoppar emot min nakna hals
emot mina bara axlar
jag slappnar av


vaknar och somnar om
till ljudet av regn som smattrar mot fönsterbläcket
till ljudet av hans djupa andetag
vaknar och
somnar




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 778 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-02 22:06



Bookmark and Share


  Rozhan
Hekt underbart djup i denna! Så mycket du beskriver med såfå ord - jaa en hel söndagsmorgon värld, så där perfrkt som man bara drömmer om!!!
Applåd minsann! en klokren dikt som år in i själen!
2008-03-15

    ej medlem längre
Vacker och sanningsenligt, rent, bra!
2006-10-18

  Manal
trygga ord, en varm dikt
2006-09-07

    Porslinsdockan
Va det låter härligt och tryggt!
2006-08-18

    seymour
Trygghet.
2006-05-02

  Arte
så mjuk och lugn :)
2006-05-02

  Tino
Så stillsam denna texten var!
Väldigt vacker, man känner verkligen igen sig
2006-04-28

    ej medlem längre
vilka underbara ord du skriver =)
2006-04-14

  anneluca
Uuunderbar text! Vilken stämning! Leve kärleken:-)
2006-04-03

  Propella
Åh här blir jag galet kär! *strålar* Vilken text, mysan! Håret på armarna vägrar lägga sig...
2006-04-03

  Tove Meyer VIP
lazy like sunday morning...
vilken underbar känsla!
2006-04-02

  Smultris
Så drömskt och underbart som det bara kan bli:)

Vackert skrivet...
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan