Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Regnet slår mot rutan
Blir en rytm

Där sitter hon
Som jag inte kan vara utan

Iförd endast underkläder
Sitter hon i fönstret
Och blickar ut på dagens väder

Hennes röda lockar
Mot hennes ljusa hud

Jag känner hur begäret pockar
Hon är så vacker, herregud








Fri vers av Coldasice VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-22 09:33



Bookmark and Share


  Julio VIP
Wow. Kort men koncist.
2022-10-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
håller med
2014-09-24

    ej medlem längre
Fin text!
2014-09-22

    ej medlem längre
Målar upp en vacker bild av den längtansfulla kvinnan.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP