Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prydnad





#
#
hans ögon är sprucket glas
hans mun canvas
som strukits med akvarell,

det måste vara mina sorger
som tonar ner
#

#
och penseldragen
blir hans kinder, splitter
som gräver spår
jag berättar om alla rädslor jag har
och han
om de mönster han ser överallt
#

#
#
från mitt skrev doftar
sperma
min blick vänder sig / bort /
jag älskar ju dig, hur kan du ens
tänka sådär

säger han
#

#
schabloner skrapar
sig genom hjärtklaffarna
och jag måste glömma
jag måste gömma,

jag måste lämna någon
#
#
#
kärleken
har inte en chans
när den måste silas
genom mig








Fri vers av xilenie
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-22 15:39



Bookmark and Share


    nånja
stark och sorglig.
2014-09-28

    AgnesKenshin
usch, men usch så bra beskrivet..
2014-09-28

  Alwan
Älskar!!!!!
2014-09-27

  Robin V
Svinbra!
2014-09-23

    ej medlem längre
Grymt
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

xilenie