Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brustet hjärta. Okey?


Vass kniv, slö kniv

Jag säljer blusar, sådana som Hon bär, och tanken flyr till henne.
Och det hugger i mitt hjärta.
Jag ser en kvinnas hår, precis som hennes, och minnet flyr till henne.
Och det hugger i hjärtat.
Jag ser en snutt på TV, en man och en kvinna som älskar, och jag vet att det aldrig kommer bli vi, att jag aldrig får se henne njuta, aldrig får beundra hennes nakenhet. Och mitt hjärta skärs i bitar.
Varje andetag jag tar
Varje hjärtslag som slår
Varje tanke som flyr
Igen, och igen, och igen.




Fri vers (Fri form) av Dorian Ertymexx
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-23 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian Ertymexx
Dorian Ertymexx