Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglädje

När mörkret faller

rinner orden snabbare

hösten skriver sig

 

 

© Iréne Svensson Räisänen




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-23 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA precis just så! :)
2015-01-06

    ej medlem längre
Du levererar som alltid. Har inte sett dig Här tidigare.. Mysigt att du är Här.
2014-09-27

  ingenmening
Vacker.
2014-09-24

    ej medlem längre
Fin haiku om hösten!
2014-09-23

  Lizzarde
Fint sagt.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP