Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfåglar

Där skrek dom och samlade gemensam kraft inför en lång resa

Tranorna

Långhalsade svarta silhuetter och en dimmigt böljande grå himmel

Som en hypnotiserande hallucination
Grupperandes i skiftande v-formation
Upplöst symmetri
Flykt som är fri

Och jag som en sorglig jävla figur på min balkong
Vinglös
Fast i vardagsklistret
Som en fluga på limmigt papper




Fri vers av maria kide
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-23 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Maria.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide