Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer stigen

Höger fot, vänster fot
så följa de på varandra

stegen längs stigen mot
slutet som inte syns

Trampar andras tår
men följer stigen

där andra går
men inte syns

Av dunkande smärta
fötters blåsiga yta

spruckna skor
bland blommor bjärta

längs stigen
där slutet inte syns




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-23 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter