Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar

måndag 16:30 hem från jobbet
jag går går går
i solen
och jag
mår ganska bra bra
september drar
i håret
åt alla håll
det flyger spralligt
jag är fröken bus idag

tisdag 05:30 ute före gryningen
celcius nära noll
jag flyger flyger flyger
till gymmet
och jag är glad glad
ska lyfta
massa skrot idag
jag är stark
är pippi långstrump jag

fredag 21:30 hemma hos min vän
och vi ska ut i kväll
vi sätter på musik
och dansar dansar dansar
hon och jag
vi skrattar dansar
skrattar åt oss själva ja
mitt hår är blont och lockigt
och jag är fixad fin
jag är marilyn i kväll

söndag 08:30 hemma hos mig själv
jag dricker te i största koppen
och äter smörgås till
jag kan sitta här
precis hur länge jag vill
jag skrotar hemma idag
lyssnar på en låt och skriver
eller läser jag en bok
mitt hår i tofs och osminkad
skönt idag att vara bara jag




Fri vers av Louise Sparring
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-23 18:53



Bookmark and Share


    EvaMM
:-) söt... :-)
2014-10-19

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig..kram
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring