Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siffror är lögn

min röst sprack upp i takt med himlen
luften jag andades stannade halvvägs i strupen
för att bevisa hur mycket jag borde uppskatta

det kalla primalskriket som
blivit uppfångat av världsaltet
upptaget
upplyft

det röda som besegrat det grå
och slutit fred med sig själv
fragment
av en framtid

det fula som utarmat det vackra
för att sedan byta plats
definition
av briljans

jag andades allt och kände varenda del
jag ville skrika rött men delarna blev hela
och jag tänkte istället vitt

men tro mig min vän, jag uppskattar




Fri vers av barr
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-02 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barr