Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brädspel

Du förs åt höger,
jag åt vänster och sedan framåt
tills jag inte kan skilja dig från de andra

Som pjäserna
på spelplanen
förutbestämda att förlora anonymt

Våra minnen raderas
när vi står bortglömda utanför brädet
och superhjärnorna ropar schackmatt.




Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-22 16:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant. Jag tolkar det som ett spel mellan två som inte kan få varandra... men jag kanske tolkar fel.
2015-01-16

  Stefan Albrektsson
En fin och stark metafor som du utnyttjar till fullo! Snyggt!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell