Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Avgörande Ögonblicket

En liten lätt ryckning
Det startar från tårna
Före man hinner reagera befinner det sig i magen
En tyngd förvandlas till miljoner fjädrar som skruvar sig över lätta moln
Musklerna vrider sig och fyller lungorna med luft
Tårna böjs
Inombords landar fjädrarna i en lek av sammet
En uppochnedvänd droppe utefter ryggraden
Droppens värme får en nästan att frysa
Energin samlas, formas utefter dig
Vår första kyss




Fri vers av Tobias Haglund
Läst 431 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-25 22:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Oväntad slutknorr!
2014-10-13

    Marelia
Jag älskar hur du väljer orden. Så lätt men samtidigt oändligt djupt. Fantastiskt!
2014-09-30

    AgnesKenshin
Åh grattis grattis till uppmärksamheten :).. så glad jag blir. kRAM
2014-09-30

  Ljusletaren
Gillar ditt sätt att orda och säger det nu igen ;.) /kram
2014-09-26

  WyS VIP
Sensuell beskrivning..inlevelse!
2014-09-26

    ej medlem längre
Helt enkelt så väldigt bra beskrivet om den första kyssen.
2014-09-26

  Connie
Helt underbart galet bra!
2014-09-25

  Glitr
LJUVLIGT!
2014-09-25

  Eliza-69
Mysigt om första kyssen
2014-09-25

    Erika H
Ler stort. Alldeles underbart lekfullt och galet. Som den där första kan vara. Borde vara.
Mår så gott i den här texten.
2014-09-25

    AgnesKenshin
åååå, underbart.. nyfiket läste jag vidare, för att till slut veta det avgörande ögonblicket. mycket bra beskrivit!
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund