Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som bara är/ono sto samo jest


Det här är inte litet
det här är stort
det här är långsamt
det här går inte fort
det här är
viktigt
det här är
starkt
det här är
Det,
det som
bara
är

Pröva att ta bort/ lägga till negationer, det blir alltid rätt oavsett


Ovo nije malo
ovo nije veliko
ovo ide polako
ovo ne moze brzo
Ovo je vazno
ovo je snazno
ovo je to
Ovo je
ono sto samo
jest

Pokusaj izvaditi/dodati negaciju, u svakom slucaju znacenje je tocno




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-26 07:02



Bookmark and Share


    lory
Ovo je ... Fantasticno
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP