Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL HA LUFT UNDER VINGARNA





Hellre en grå liten fågel

som flyger fritt



Än en färggrann

instängd i en bur




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2014-09-26 07:58



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kommer att tänka på kungligheters, politikers och andra offentlighetens människor som lever i en gyllene bur där de beskådas av oss andra. Och varje görande och låtande bevakas ständigt av massmedia. Bättre då vara en fritt flygande poet!
2014-10-01

  Heikki Hellman
Dina kloka ord berör inte endast våra små varelser, fåglar, men dina ord innehåller ett mera djupgående bud, tolkar jag!
2014-09-30

  Bibbi VIP
Jättefint tänkt.
2014-09-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-30

    AgnesKenshin
O du fick nu även flyga på uppmärksammad text :)
2014-09-30

  Linda CH VIP
Klartänkt och vackert uttryckt!
2014-09-28

  ULJO
Mycket klokt sagt
2014-09-27

    ej medlem längre
Sanna ord.
2014-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med till hundra procent...
2014-09-26

    ej medlem längre
Härligt klar text som innehåller så mycket med få ord.
2014-09-26

    Dan Myrbeck
Instämmer. Bra skrivet.
2014-09-26

    ryttarinnan
vackert!
2014-09-26

  Åsa Njunjes
Underbart prickar denna rakt in i solarplexus.
2014-09-26

  Ljusletaren
Så sant, så sant!
Allt som glimmar är inte bara bra ;.)
/kram
2014-09-26

    ej medlem längre
En sak är i alla fall säkert...du och dina texter är ingen grå liten fågel...snarare en vacker påfågel!

2014-09-26

  louisegirl
Så sant så..
Bra förmedlat!
2014-09-26

  Lars Hedlin
Håller med <3
2014-09-26

  Maj-Lis VIP
Fina tankar
2014-09-26

  KYREUS of Sweden
Oja!
2014-09-26

  Cathrin M
Sanna ord, kärnfullt skrivet.
2014-09-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket klok, men ofta är man lagom gammal när man tänker så!
Och för barn som har öppnades fertiliteten innan pubertet, får uttala sig psykvården vilket konsekvens blir av det?
Om det är inte kultur berättigat, och då kallar sig för nomad.
Precis nu är en film team på rese fot genom alla fyra hörn av Europa.
Som gör dokument i fråga.
- varför en människa föredrar resa, tigga en att vara en anständig människa i sin hemtrakter?
det kanske är en Wiking fråga, också.
2014-09-26

    ej medlem längre
Frihet är det bästa av allt!
2014-09-26

  Klara Ord VIP
Precis så är det! Klokt tänkt och vackert uttryckt!!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP