Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så tror du att du känner mig.

Men inga hemligheter har du fått höra.
Aldrig har du sett mig naken.

Och aldrig ska du se mig gråta.




Övriga genrer av ungefär
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-26 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt. Tack. /F.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär