Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det varma rummet

tunga vita bröst
ljuset kan nå ända in
det varma rummet




Bunden vers (Haiku) av ing
Läst 352 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-27 11:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
bevärmande fint
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing