Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ti Dija...


Att älska ett kylskåp på ett dansgolv

Uhm,
nja,
två vänsterfot
ifrån två
vänsterfot,
stumt på stället,
är ingen hälft i tango,
du svängde ändå kvällen,
själv,
återvände,
som havsluft å tandlampor,
kom med mango i nattpussar.
Sa... baby du är inte bara en fyrkant...
jag kan se nåt mer där inuti som svampbob,
det förblindade stormöga,
återgav synen ti hammock.




Fri vers av nånja
Läst 454 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-27 13:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar den onomatopoetiska inslagen i inledningen...skapar stämning i tangon.
2014-11-05

    Lars Gullberg
Ja, Jag älskar ju titlar dras alltid till dom

Den här texten sticker verkligen ut.

Finns drama här
kanske skull läsas högt

estrad

Snyggt

bra

applåder
2014-09-28

    ej medlem längre
Känner igen från min dansvy!
2014-09-28

  Nanna X
jag tar inget ansvar för denna långa och ostyriga länk. fast jag gillar Studiefrämjandet.
2014-09-27

  Nanna X
Mango Tango

danssteg:

https://www.google.se/search?q=danssteg&es_sm=93&biw=1024&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=87omVP__FISfygOApILQCQ&ved=0CB8QsAQ#tbm=isch&q=danssteg+tango&facrc=_&imgdii=_&imgrc=I1wK0WOMX9AU0M%253A%3B23A4UzOD7js_mM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.studieframjandet.se%252FImageVaultFiles%252Fid_15250%252Fcf_3%252Fdanssteg_520.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.studieframjandet.se%252Fstockholm%252FNyfiken-pa%252FDans%252FAlla-kan---nyborjardans%252F%3B520%3B195

2014-09-27

  i af apa
wonder bar
som en ved
klumps dans
i staden...!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

nånja