Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna är som brandbilar ambulanser och nödsamtal





Tårarna ramlar ner
tårarna blänker som kristaller

Tårarna är som brandbilar
ambulanser och nödsamtal
som ensamhet och förtvivlan

Tårarna byggde ett folkhem
av höga anonyma höghus

Barn som inte platsar
psykakuter
och rent hat

Tårarna växlar mellan snyftningar och ren gråt
man kan gråta leende

Människor

Man kan dö av sorg




Prosa av Lars Gullberg
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-27 14:32



Bookmark and Share


    nånja
utlopp om utlopp,bra.
2014-09-27

  Nanna X
tårarna behövs, liksom brandbilar. fin dikt!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg