Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen









Hur kan liv bli till
hur kan
en fysisk kropp leva
vad i mej
i min lekamen

någonting i mej
lever
muskler
själen
ropar
ditt namn
mina tankar
och min bön
renar luften
och tänder stjärnor

Du
det är verkligen
du
hela din värld
allt det
som
vi drömmer
och önskar
aldrig någonsin
ska vi falla
och dö
vi måste
och vi ska
fortsätta
denna resa

Tänk där ute
tänk
sådant avstånd
sådan
osannolik oändlighet
och så nära
vi är varandra




Prosa av Lars Gullberg
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-27 15:30



Bookmark and Share


  ignore_this
Gillas mycket, de 2sista styckena är de starkaste! Applåd!
2014-10-02

  Glöden VIP
Så fint. Stora tankar.
2014-10-02

    nånja
:)
2014-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinneligt
2014-09-27

  Nanna X
stjärnstoft är vi : )
2014-09-27

  KYREUS of Sweden
Som en livspredikan;
detta sagt
i berömmande ordalag.
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg