Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och dunkande hjärtan, för två och en halv

(alltid) mellan två
samma - genom en
och vem lider, mest,
inte jaget, eller- absolut inte- andra
parter

ovissheten,
sköljer över, och, åh!
du som är så
(naiv)
över allt, och ett (enda) leende och du, tror,
att jag finns här för,
alltid

MEN

i annan hemstad i, annan (värme)
med klapprande, meningar -utbytta,
och kemin-
åh den kemin!
alltså den kemin du aldrig (läste)
och som inte
klickar
med något lite mera.. bildat

och promenader -och tågresor- och
vad
vad skulle det annars vara?
och en liten fruktighet och jag
inser
att det är glasögon - och - fumliga,
meningar, i fristad
utan gräns,
byggt utav
lögner
som betyder, något,
(eller kanske - inget alls) för den
och vad fan,
gör man,
när man inte ens kan ta,
tillvara,
på sig själv, och än mindre
ett (annat) hjärta,
dunkandes för två (och en halv)
i kväll




Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-28 00:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver inte välja, du bör få ha båda två
2015-04-27

  Robin V
Väldigt fint!
2015-03-18

    ej medlem längre
Du är så jävla bra vännen!
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy