Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland man inser för sent betydelsen av en vän, make makan, familj medlem.....


bli varse





Blir Varse

Med tunga steg och sorgsen hjärta
jag följer dig mot ditt sista vilan.
Minnena om oss de lägger sig
lager på lager i djupet av mitt inre.
I saknat blir jag varse
att du var, är och förblir
mer levande än någonsin.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 00:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så är det.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP