Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striden

Jag ska kämpa, jag ska slåss
Jag ska smida mitt vapen, vasst och med en fin egg
Det är dags att dra ut i krig
Det jag tänker kriga för är mig själv

Du tror att du vet vem jag är
Du tror att ditt vapen är vassare än mitt
Men du bedrog dig
Du känner inte mig eller min styrka

Din styrka sitter utanpå dig
Min styrka sitter inom mig
Det är en viss skillnad
För när det verkligen gäller
eller när vi går emot strid
Så är din attack en massa skitsnack
och min attack är min vassa inre styrka

Du kommer inte så långt
Du stupar innan jag har lyckats attackerat dig
För du kan inte förstå mig
Det enda jag måste akta mig för, är din vassa tunga

När du sedan faller, för mitt vapen
Så kan jag inte attackera dig
För jag känner ändå kärleken inom mig
Jag kan inte vara grym men jag måste visa vem jag
egentligen är

Så jag tar striden, kämpar för det jag är
När jag har kämpat klart emot dig
är jag en erfarenhet visare och starkare.




Fri vers av Britt-Marie Fransson
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 02:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
styrka, kämparglädje, mäktighet, finnemang andandes gudinnelig kraft
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt-Marie Fransson