Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NATT JAG DRÖMDE






Drömde att mitt liv var en hinderbana


De svåraste

hade jag satt dit själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-28 08:42



Bookmark and Share


  Drömfångare
Ja, precis! Gud vad bra du skriver.
2014-10-02

  Valter Örn VIP
Ju mer jag tänker om dessa få rader desto större djup får de.
Varför gjorde jag eller sade något som ledde till något.
Varför satte jag upp självuppfyllande profetior om att saker och ting inte gick att ordna på ett positivt sätt.
2014-10-01

    Dan Myrbeck
Tänkvärt och bra skrivet. Ja, ofta
har vi nog större krav själva än
omgivningen.
2014-09-29

  Lars Hedlin
JA ibland är det faktiskt just så!
2014-09-28

    ej medlem längre
Det är stort att känna sig själv...
2014-09-28

    ej medlem längre
Klockrent!!!!!
2014-09-28

  louisegirl
Ja så är det nog..
Bra förmedlat!
2014-09-28

  Anya VIP
Jaa visst är det så att i mångt och mycket sätter vi upp hinder själva. Sedan är ju livet tuffare för vissa och hindren kanske högre för en del? Men bara att acceptera och försöka klura ut hur man kommer över dem ändå.
2014-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog så sant...
2014-09-28

    ej medlem längre
Ja tänk vad drömmar kan ta fram..
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP