Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leendet utåt och det mörka, svarta hålet inåt...


Du skulle bara veta!

- Du har bättrat dig!

- Jaha, säger jag och ler. (Inte konstigt när jag kväver mig själv....)




Fri vers av Ikna
Läst 834 gånger
Publicerad 2006-04-03 09:34



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Den här var jättebra. Kort men sa mycket!
Bravo!
2007-03-28

  Clara-Fina
Oj så talande med så få ord. Mycket bra om en känsla som inte borde få finnas. Alla har samma rätt att få finnas till på sina villkor, men alla är inte starka nog att kunna hävda detta. Fast de vill. / Clara-Fina
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna