Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmie trÅkesson


Den där timmie trÅkesson
är en sån jä**la tråkig person
det kan man inte komma
ifrån

Tråkige trÅkesson
har ingen utstrålning alls
men däremot är han jätteduktig
på att dra en vals
plus att han är väldigt mån
om sin ariska hals
Tråkessons företag går nu som på räls
och så är han så snygg
när han tar på sig
sin vita fårpäls

TrÅkesson är säkert jättetrevlig privat
Men jag tror inte han vill
äta middag med en kroat
men jag bryr mig inte
jag känner inget hat

Jag beundrar verkligen trÅkesson
för att han lyckas
hålla masken
men hans människosyn,
den spolar jag snabbt
ner i vasken








Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 16:50



Bookmark and Share


    lory
Aj dobro si ga SJ ..... Haha
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP