Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISKNINGAR OM NATTEN

 

Vill du höra

mina läppar

viska svaren

på dina frågor

 

när du ligger

vaken

om natten?

 

vill du se

mina ögon

skamlöst

betrakta dig

 

när du sover

naken

om natten?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-28 18:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Sensuell text som väcker dolda känslor...
2014-10-02

  Valter Örn VIP
Tolkar texten som en erotisk tankeöverföring till en partner som befinner sig på annat håll.
Sensuellt skaldat!
2014-09-30

  Connie
Helt underbar!
2014-09-30

    AgnesKenshin
Grattis till uppmärksammad text! Förtjänas:)
2014-09-30

    ej medlem längre
En underbar text med varm sensualism i varje bokstav.
2014-09-30

  Lehva VIP
En härlig text.
2014-09-29

  Lars Hedlin
Underbart fint och vackert!
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt sensuell.
2014-09-29

  Angel of love
Så mycket känsla och värme.
2014-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar en närhet som ändå verkar vara lite på avstånd.
Som jag tolkar det!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP