Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte jag heller...



"ingen människa är ju perfekt"...sa hon

sittande på en barstol

tjusigt klädd och perfekt sminkad


undrar vad hon hade för skavanker och brister.....




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2014-09-28 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inga alls
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP