Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på barnsången Sol i sinne. Vi blir dagligen andligt nedspammade.


SPAM

Spam ute, spam inne

spam i hjärtat

spam i sinne

spam och åter spam




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-29 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP