Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag förlorat dig


Mina fingrar blöder
när jag försöker att få fram
ditt ansikte i mina toner

när jag försöker att andas intill dig
och luften blir allt tunnare,

melodin som tillhörde dina läppar

lämnar spår..

och jag faller tillbaks
till den dagen då du var min,

det förflutna som idag
mognar i någon annans famn

det förflutna som ekar
i mina ådror


och jag älskar dig förgäves..















Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-29 12:36



Bookmark and Share


  Connie
Skär djupt, kapar nerver! Det gör verkligen ont!
2014-09-30

  Teresia Ridell
Smärtsamt vackert...
2014-09-29

    ej medlem längre

Rader som berör ...
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn