Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårna viftar fritt

En fot i marken
håller sig kvar

rasslet i gruset
låter hoppet gunga

den dag hon kastar sig rakt ut
och tårna viftar fritt
har hon äntligen lämnat
krossade drömmar
grusade förhoppningar

sandens mjuka korn
blandas med livets vatten
gjuter
hopp
om framtid




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 13:00



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,
Väldigt skönt att vifta med tårna
bra för cirkulationen.

Ha det gott
Bosse
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten