Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 18-08-2014


Jag vill inte sova

PAIN
ain
in
n

Sååååå
sjukt
Jag hatar mig så mycket
Jag är så sjuk i huvudet
Jag hatar
mig själv

Jag vill dö ikväll
Jag vill dö
Jag hoppades idag
Jag var fylld av mycket hopp
men jag tappade greppet
Grenen gick inte av
Jag tappade greppet
Jag gled av
Mitt fel

Jag vill inte sova
Jag vill inte sova
Jag är en idiot
Jag är nattsvart
Jag är osynlig
Jag vill inte visa mig
Jag vill försvinna
och
aldrig
mer
visa mig igen

Jag måste vara ensam
Jag tänker inte vara ensam
men jag måste vara ensam
Jag vill inte göra mer skada

Stjärnhimlen är inte vacker längre
Jag kan inte se
Självföraktet gör ögonen svarta
De är fulla av skugga
men om jag inte är där
då kan jag se stjärnhimlen
då kan jag se allt
Allt som fanns och finns utan mig
det kan jag se

Jag dör nu
Det här är början på min död
Min själ har slitits i oräknerliga antal bitar
Skuggor sitter som plåster över sprickorna
och får mig att glömma

Jag har inga vingar
De trodde att jag hade vingar
De trodde att jag var en ängel
Jag skrattar
och inuti gråter jag

Jag vill aldrig att någon ska tro att jag är en ängel igen




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-29 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid