Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopplös optimist

sak



sak



sak




sak



som jag tycker borde locka mig
men som slås bort av den kompakta hopplösheten

som växer
och växer

som molande värk som tilltar

täpper till


gör det svårt att andas
gör mig besviken

på mig
på livet


vill ta tag i mig själv
skaka om mig
säga till mig
att jag inte är sämre än någon annan
att jag spelar roll
att livet spelar roll

men jävlar så ont det gör
när man inser att armarna inte räcker
att jag är för svag för att ruska liv i mig

att jag får stå där i spegeln och vänta
på bättre tider


leva på så gott jag kan
om jag kan
lika meningslös
som jag känner mig

baka kakor
jag inte gillar
för säkerhets skull




Fri vers av vitsomsnö
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö