Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
googles rex


Tyrannosaurus sex unlimited edition



Tyranossaurus rex
satt och käkade
Tex Mex
med sitt ex
och pratade sex

tyranossaurus rex
har en ganska komplex
relation till sitt ex


Ett dinosaurieägg
kläcks

frågorna väcks


hoppet som aldrig släcks


pappa, kan kan jag få ett kex?







Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-29 21:14



Bookmark and Share


  Li-Lo
skrattar och tänker på roligheten att låta tankarna associera från ett rimlexikon
2014-09-30

    westkustens
Klockren! Du lockade fram ett skratt från mig :)
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP