Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikter

Åsikter det är fult det

om de inte ligger

i rätt mun

Åsikter kan dofta

Åsikter kan lukta

Allt beroende av

vems näsa

som sniffar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-30 18:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den största skillnaden
Mellan insikt och åsikt
Är att den ena är djup
Och den andra är ytlig.
Du äger dem båda.
Kloke Valter.
Bra att Du
Finns!
2014-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP