Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte hur diktaktig denna är men jag behövde skriva av mig.


Ljusflickan

Kan du inte förstå alls
att jag kämpar för oss
att varje gång jag försöker komma nära
trycker du bort mig
vi brukade vara som en
men nu är det en stor mur
som blockerar oss

en mur du bygger på
som jag river
med glåpord och hemskheter
krossar du mitt hjärta varje dag

varenda ord är en hetsig debatt
det är aldrig bara att
växla tankar och känslor
det är aldrig bara att
sitta tysta i varandras närhet

jag har använt upp all min styrka
och du min själsfrände glider ifrån mig
och det känns värre än döden
värre än allt man kan tänka sig
för varje sekund
går jag mer och mer vilse

Jag behöver din hjälp att hitta ut
men du säger jag är elak
jag är översittare

Jag har kämpat för länge för
att mitt hjärta ska orka
jag behöver att du kämpar
och återigen bygger ihop mig

för som jag en gång sagt
var det mörkt innan
det är även mörkt nu
du min själsfrände
är ljusflickan




Fri vers av Spagghetin
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-30 21:08



Bookmark and Share


  Alwan
Känner med dig <3
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Spagghetin
Spagghetin