Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är meningen?




ingen som du

alla som du

livet är en charad




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-30 21:12



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, jag vet inte om det är meningen, men jag känner texten som befriande och till och med rolig.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP