Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse




tro

otro

trå

åtrå

gränsen är tunn

en skimrande hinna

förföriskt lockande

farligt förrädisk

svarta skuggor i natten

hemsöker drömmarna




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP