Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mina Föräldrar, Ni har Alltid varit Mucho Verkstad...


Mucho verkstad

Godmorgon och ett leende,
till alla byggnadsställningar,
arkitekterna blir arbetare,
som lotsar vattenpassbubblor till andrarutor.
På dagarna umgås de med nageljord och pordroppar,
på kvällarna med tvål,
i sängen gör de ritningar och vilar,
tills de knäpper ifrån.
De väcker ofta tuppen,
svarar på S.O.S,
till jagets anrop,
tar de sig till sen.
Tusenmila från beklagan,
alldeles intill skratt,
uttnyttjar de kraft i båda händer,
och komplementerar varann.




Fri vers av nånja
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-01 07:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Din lek med ord är personlig och rolig. härligt med sådana föräldrar...känns tryggt.
2016-12-11

  menspoeten
Tycker så mycket om ditt språkbruk, ditt användande av ord som blir till väldigt målande bilder för mig.
Tack för fin läsning:)
2014-10-01

  i af apa
så härligt
galen & förnuftig...!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nånja