Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgudars land

Jag ser dem skrida uppför trappan vid Riksmötets öppnande.

Jag ser dem träda fram på Röda mattan vid olika galor.

Jag ser deras självbelåtna   leenden  och deras ryggdunkningar för att ge och få  bekräftelse.

Nu är jag i de utvaldas skara. Inget ont kan nå mig nu. Men det är viktigt  att jag håller mig kvar bland de utvalda.

Finns jag inte kvar där längre; väntar avgrunden.

Så bäst fortsätta le, dunka ryggar och kramas; även om leendet sitter lite snett ibland.

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-01 13:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klia min rygg så kliar jag din! Alltid kan det löna sig. Makt v olika sort smakar! Mycket tänkvärt skrivet av dig.
2014-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra beskrivet!
Hellre ett hjärtligt leende och en kärvänlig kram från någon som går på en trasmatta.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP