Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite skämt + allvar. Hårklyverier?


Till (H)åren kommen

Har ni funderat på håret?
Hur det växer på karln.
Han som e +50 och i livets kvarn.
Har sig kammat och groomat uti sann överdrift.
Och att håret hans är just till kvinnan hans ”gift”.

Men den stackarn ej fattat vad (h)åren har gjort
de på helt andra ställen har grott alltför fort.




Bunden vers (Rim) av Peter Boman
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-01 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman